Snickare Sollentuna

Erfarna snickare med stor yrkesskicklighet |

Snickare

Ett brett utbud av hantverkstjänster

Vi åtar oss de flesta uppdrag inom snickeri: badrum och kök, altaner och andra tillbyggnader, enstaka inredningsdetaljer, nybyggnationer. Våra snickare har bred kompetens och behärskar det mesta. Me vi kan även ta ett stort ansvar när det handlar om totalentreprenader.

Anlitar du oss som totalleverantör så vi garantera ett tillfredställande resultat, service av absolut toppklass och mycket prisvärda tjänster.

Anlitar du oss för snickeri eller någon annan av våra tjänster så får du service i toppklass med en stor känsla för varje detalj.

Badrum- och köksrenoveringar

Ett fräscht och snyggt badrum är ett bra sätt att skapa trivsel i en bostad. Ett nyrenoverat badrum kan dessutom innebära en rejäl värdehöjning på ditt hus eller din lägenhet. Vi bygger, renoverar och målar i ditt badrum och kan självklart också garantera att tätskikt, el och VVS är utförda på ett korrekt sätt. Vi är våtrumscertifierade och utför alla arbeten enligt branschstandard. Vi gör rätt från början och ser till att ditt badrum håller gott skick även om tio år eller mer.

Vi kan även renovera ditt kök som totalentreprenad. Vi har all den kompetens som krävs för att genomföra en köksrenovering, inklusive VVS-arbeten gällande anslutningar för vatten och avlopp. Vi kan även ordna specialanpassade snickerier om du har några speciella krav när det handlar om dina köksskåp. Våra duktiga snickare kan hjälpa dig att ge ditt kök ett lyft!

 

Välkommen att kontakta oss – vi kan hjälpa dig med ett flertal renoveringsobjekt